? A nap témája: A Szájer-botrány évfordulójára emlékezett a Jobbik a Fidesz-iroda ereszénél

Sajátos akcióval emlékezett meg a Szájer-botrány évfordulójáról a Jobbik Ifjúsági Tagozata, amelyről egy videót is megosztottak közösségi oldalukon. 

Első hallásra egy egészen vicces téma, de egyébként mélységeit átgondolva egészen komoly témáról kell, hogy beszéljünk ennek kapcsán

– vezette fel a Jobbik Ifjúsági Tagozat Facebook-oldalán szombat este megjelent videóban Keresztesy Gergő, a párt ifjúsági szervezetének elnöke.

A Jobbik IT vezetője elmondta, a figyelemfelhívő akciójuk célja, hogy kifejezzék:

Jól tenné a magyar kormány és a Fidesz-KDNP, ha kiszállna a magyar emberek és a közszereplők magánéletéből, sőt hovatovább, hálószobájából is.

Keresztesy felidézte, hogy ma pontosan egy éves a Szájer-botrány, hangsúlyozva:

Az ő portájukon is van bőven sepregetni való. 

Keresztesy leszögezte, meglátása alapján a magyar embereket nem érdekli mások szexuális orientációja, nem érdekli mások magánélete. 

Nem szeretnénk, hogy ilyen történetekkel fednénk el Magyarország valós problémáiról a figyelmet, ezért nyomatékosan kérjük a magyar kormányt, hogy fejezze be azt a munkát és azt a projektet, amelyet 2018 óta a magánemberek és a közszereplők magánéletével művel

– húzta alá az ellenzéki párt ifjúsági tagozata nevében.

A zenei aláfestésekkel is megkomponált videóban látható, amint Keresztesy Gergő Jobbik IT-elnök a VII. kerületi, Klauzál téri Fidesz-iroda felé menetel néhány társával, majd az ott található ereszen mondhatni stílszerűen felmászva egy Szájer Józsefre emlékeztető karikatúra kartonfiguráját rögzíti az ereszcsatornához. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink