📺 A nap témája: A Szájer-botrány évfordulójára emlékezett a Jobbik a Fidesz-iroda ereszénél

Sajátos akcióval emlékezett meg a Szájer-botrány évfordulójáról a Jobbik Ifjúsági Tagozata, amelyről egy videót is megosztottak közösségi oldalukon. 

Első hallásra egy egészen vicces téma, de egyébként mélységeit átgondolva egészen komoly témáról kell, hogy beszéljünk ennek kapcsán

– vezette fel a Jobbik Ifjúsági Tagozat Facebook-oldalán szombat este megjelent videóban Keresztesy Gergő, a párt ifjúsági szervezetének elnöke.

A Jobbik IT vezetője elmondta, a figyelemfelhívő akciójuk célja, hogy kifejezzék:

Jól tenné a magyar kormány és a Fidesz-KDNP, ha kiszállna a magyar emberek és a közszereplők magánéletéből, sőt hovatovább, hálószobájából is.

Keresztesy felidézte, hogy ma pontosan egy éves a Szájer-botrány, hangsúlyozva:

Az ő portájukon is van bőven sepregetni való. 

Keresztesy leszögezte, meglátása alapján a magyar embereket nem érdekli mások szexuális orientációja, nem érdekli mások magánélete. 

Nem szeretnénk, hogy ilyen történetekkel fednénk el Magyarország valós problémáiról a figyelmet, ezért nyomatékosan kérjük a magyar kormányt, hogy fejezze be azt a munkát és azt a projektet, amelyet 2018 óta a magánemberek és a közszereplők magánéletével művel

– húzta alá az ellenzéki párt ifjúsági tagozata nevében.

A zenei aláfestésekkel is megkomponált videóban látható, amint Keresztesy Gergő Jobbik IT-elnök a VII. kerületi, Klauzál téri Fidesz-iroda felé menetel néhány társával, majd az ott található ereszen mondhatni stílszerűen felmászva egy Szájer Józsefre emlékeztető karikatúra kartonfiguráját rögzíti az ereszcsatornához. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Pósa Lajos, költő, meseíró, dalszerző, a magyar gyermekirodalom klasszikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább olvasom »