Több órás a várakozás Röszkén és Csanádpalotán

A Röszke autópálya-határátkelőhely mellett, megnövekedett a várakozási idő a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is a személyforgalomban. Célszerű a közúti átkelőket igénybe venni – hívja fel a figyelmet a rendőrség.

A police.hu-n azt írják: Röszke autópálya-határátkelőhelyen várakozás alakult ki vasárnap reggelre a dinamikusan megnövekedett forgalom miatt. Ugyancsak hosszabb várakozási idővel kell számolniuk az utazóknak a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen is, ahol 2021. november 28-án délutánra háromórás torlódás alakult ki az országba belépő és egyórás az országból kilépő forgalmi sávokban.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Románia vonatkozásában, választhatják a Kiszombor, Nagylak, Gyula és Battonya közúti átkelőket, ahol nem kell várakozási idővel számolni és 24 órás nyitvatartással működnek.

Az átkelőkön várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »