Jakab Péter: ,,Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya”

A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakított társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni – mondta az LMP frakcióvezető-helyettese, Pest megye 6-os számú választókerületének közös ellenzéki képviselőjelöltje vasárnap egy a Facebookon közvetített gödöllői utcafórumon.

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú.

Az MTI beszámolója szerint az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak ,,igazi fülkeforradalmat„.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet.

A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt

– fogalmazott. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy ,,400 forint egy euró„, ,,drága a benzin, ha van egyáltalán”, „elszálltak az árak”, valamint

,,drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit”.

Jakab Péter szerint azzal, hogy a kormány stratégiai nyugalmat hirdetett, valójában azt üzente, hogy ,,most, amikor válság van, nekik nem kell csinálni semmit”.

,,Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya”

– jelentette ki a Jobbik elnöke, aki szintén az ellenzék közös jelöltjeinek támogatását kérte hallgatóságától.

(alfahir.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink