Jakab Péter: ,,Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya”

A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakított társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni – mondta az LMP frakcióvezető-helyettese, Pest megye 6-os számú választókerületének közös ellenzéki képviselőjelöltje vasárnap egy a Facebookon közvetített gödöllői utcafórumon.

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú.

Az MTI beszámolója szerint az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak ,,igazi fülkeforradalmat„.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet.

A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt

– fogalmazott. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy ,,400 forint egy euró„, ,,drága a benzin, ha van egyáltalán”, „elszálltak az árak”, valamint

,,drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit”.

Jakab Péter szerint azzal, hogy a kormány stratégiai nyugalmat hirdetett, valójában azt üzente, hogy ,,most, amikor válság van, nekik nem kell csinálni semmit”.

,,Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya”

– jelentette ki a Jobbik elnöke, aki szintén az ellenzék közös jelöltjeinek támogatását kérte hallgatóságától.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink