Jakab Péter: ,,Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya”

A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakított társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni – mondta az LMP frakcióvezető-helyettese, Pest megye 6-os számú választókerületének közös ellenzéki képviselőjelöltje vasárnap egy a Facebookon közvetített gödöllői utcafórumon.

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú.

Az MTI beszámolója szerint az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak ,,igazi fülkeforradalmat“.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet.

A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt

– fogalmazott. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy ,,400 forint egy euró“, ,,drága a benzin, ha van egyáltalán”, “elszálltak az árak”, valamint

,,drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit”.

Jakab Péter szerint azzal, hogy a kormány stratégiai nyugalmat hirdetett, valójában azt üzente, hogy ,,most, amikor válság van, nekik nem kell csinálni semmit”.

,,Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya”

– jelentette ki a Jobbik elnöke, aki szintén az ellenzék közös jelöltjeinek támogatását kérte hallgatóságától.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »

A nap témája: A héten napsütés és záporok is lehetnek

Változékony lesz az időjárás április utolsó hetében: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Hajnali fagyok már nem várhatók, helyenként 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »