Kezdődhet a tornacsarnok építése Maroslelén

Március elején a maroslelei tornacsarnok megépítésének támogatásáról döntött a kormány. A munkaterületet csütörtökön adták át a kivitelezőnek.

A beruházás 100%-ban állami forrásból valósul meg, összesen nettó 590 millió forintból. A tervek szerint 2023 szeptemberében adják át. A csarnok az általános iskola udvarán épül fel. A terület elsőre kicsi lett volna, azonban a telekszomszédok felajánlottak néhány négyzetmétert a sajátjukból.

,,Akkor tudunk a közösségünk és a következő generációk egészségéről gondoskodni, ha megteremtjük az egészséges életmódhoz, a mozgáshoz és a sportoláshoz szükséges körülményeket.”fogalmazott a csarnok kapcsán Drimba Tibor polgármester.

(Fotó: Drimba Tibor polgármester hivatalos oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »