Kezdődhet a tornacsarnok építése Maroslelén

Március elején a maroslelei tornacsarnok megépítésének támogatásáról döntött a kormány. A munkaterületet csütörtökön adták át a kivitelezőnek.

A beruházás 100%-ban állami forrásból valósul meg, összesen nettó 590 millió forintból. A tervek szerint 2023 szeptemberében adják át. A csarnok az általános iskola udvarán épül fel. A terület elsőre kicsi lett volna, azonban a telekszomszédok felajánlottak néhány négyzetmétert a sajátjukból.

,,Akkor tudunk a közösségünk és a következő generációk egészségéről gondoskodni, ha megteremtjük az egészséges életmódhoz, a mozgáshoz és a sportoláshoz szükséges körülményeket.”fogalmazott a csarnok kapcsán Drimba Tibor polgármester.

(Fotó: Drimba Tibor polgármester hivatalos oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink