Csongrád-Csanád megyei rendőrök nyerték az emléktornát

A Készenléti Rendőrség (KR) 2022. április 20-án rendezte meg a IV. Készenléti Rendőrség Hősei Kispályás Labdarúgó Emléktornát a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Képzésigazgatási Szervek Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrumában.

A verseny célja a KR hősi halottainak emlékére létrehozott vándorkupa elnyerése, valamint tisztelgés az elhunyt kollégák emléke előtt. A torna megrendezése lehetőséget teremtett az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok, sportbarátságok ápolására, a közösségi hangulat fejlesztésére, valamint hozzájárult a személyi állomány egészséges életmódjának kialakításához is.

Az országos futballtornán összesen 18 rendőrségi csapat mérte össze az erejét.

Nagyszerű teljesítményt nyújtva 1. helyezést ért el a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, míg a szervező Készenléti Rendőrség a 2. helyen végzett. A harmadik helyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja szerezte meg. További pontszerző helyezést ért el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (4.), a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság (5.), illetve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (6.) csapata.

„A legjobb mezőnyjátékos” különdíjat Pálfi József r. törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség munkatársa, „A legjobb kapus” különdíjat Ótott-Kovács Dániel r. törzszászlós, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa, illetve „A torna gólkirálya” címért járó különdíjat Szalma Péter r. hadnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapatának tagja vehette át.

A Csongrád-Csanád megyei csapat tagjai: Papp Ádám rendőr őrmester, Cserháti Dániel István rendőr főtörzsőrmester, Varga Gábor munkavállaló, Bíró Tibor munkavállaló, Ótott-Kovács Dániel rendőr törzszászlós, Magyar Béla rendőr főtörzsőrmester, Balog Tibor rendőr törzszászlós, Gerendeli Zoltán rendőr főtörzsőrmester, Nagy András rendőr törzsőrmester, Rakonczai Zoltán rendőr őrmester és a csapatkapitány Farkas Csaba Zsolt rendőr alezredes.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink