Az alpolgármester és egy képviselő is lemondott Maroslelén

Schulcz János lemond alpolgármesteri tisztségéről, Dr. Vári Anikó pedig a képviselői mandátumáról – derül ki az önkormányzat tájékoztatásából.

Eszerint Schulcz János nem tudja összeegyeztetni a munkáját és a magánéletét az alpolgármesteri feladatokkal. Lemondását június 2-án adta be és június 30-án lép hatályba. Vári Anikó a tegnapi testületi ülésen szóban terjesztette be képviselői mandátumáról való lemondását, június 30-i hatállyal. Indoklásában azt jelölte meg, hogy összeegyeztethetetlen magánéletével.

A községben rendkívüli testületi ülésen új alpolgármestert választanak, a megüresedett önkormányzati képviselői mandátumra pedig új képviselőt iktatnak be. A 2019-es önkormányzati választáson, a listán következő, testületbe be nem jutott jelölt Bozsó Boglárka volt 280 szavazat (33,14%).

Őt mocskolta a makohirado.hu

Még a választási kampányban Vári Anikó talán karcosan, de bemutatta az átlag Fidesz-szavazó gondolatmenetét. A magát ,,független közéleti hírportálnak” nevező oldal kijelentette: olvasói ,,nem kérnek ebből az alpári, ordenáré, kirekesztő, megbélyegző és gyűlöletkeltő beszédből, melyre korábban Maroslelén sohasem volt példa.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink