Az alpolgármester és egy képviselő is lemondott Maroslelén

Schulcz János lemond alpolgármesteri tisztségéről, Dr. Vári Anikó pedig a képviselői mandátumáról – derül ki az önkormányzat tájékoztatásából.

Eszerint Schulcz János nem tudja összeegyeztetni a munkáját és a magánéletét az alpolgármesteri feladatokkal. Lemondását június 2-án adta be és június 30-án lép hatályba. Vári Anikó a tegnapi testületi ülésen szóban terjesztette be képviselői mandátumáról való lemondását, június 30-i hatállyal. Indoklásában azt jelölte meg, hogy összeegyeztethetetlen magánéletével.

A községben rendkívüli testületi ülésen új alpolgármestert választanak, a megüresedett önkormányzati képviselői mandátumra pedig új képviselőt iktatnak be. A 2019-es önkormányzati választáson, a listán következő, testületbe be nem jutott jelölt Bozsó Boglárka volt 280 szavazat (33,14%).

Őt mocskolta a makohirado.hu

Még a választási kampányban Vári Anikó talán karcosan, de bemutatta az átlag Fidesz-szavazó gondolatmenetét. A magát ,,független közéleti hírportálnak” nevező oldal kijelentette: olvasói ,,nem kérnek ebből az alpári, ordenáré, kirekesztő, megbélyegző és gyűlöletkeltő beszédből, melyre korábban Maroslelén sohasem volt példa.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

102 éve született Jancsó Miklós kétszeres Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

Letették a kínai csomagolóüzem alapkövét Makón

Csomagolóanyag-gyárat épít a hongkongi hátterű Benepack Hungary Kft. Makón az ipari parkban, a 65 millió eurós (25,3 milliárd forintos) beruházás alapkövét kedden tették le. A következő 12 hónapban elkészül az üzemet kiszolgáló infrastruktúra, a gyár pedig 2024 szeptemberében működésbe állhat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »