Szabó Bálint még egy hónapig letartóztatásban marad

Az ügyészség indítványára marad még egy hónapig letartóztatásban a szegedi önkormányzati képviselő, jogász – értesült Szabadi Péter osztályvezető ügyész, helyettes szóvivőtől a szeged.hu.

Szabó Bálintot november 12-én tartóztatták le hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt. A korábbi letartóztatása március 12-ig élt, ezt hosszabították meg most április 12-ig. Szabónak meg kellett volna jelennie Budapesten a Budai Központi Kerületi Bíróságon (BKKB), bár odaért, de elkésett, ezt követően a rendőrök előállították.

Azóta letartóztatásban van, de a fentieken túl még két ügyben van eljárás ellene. Az egyik az, amikor a szegedi Anna-kúnál leparkolt keresztbe a koronavírus járvány alatt és akadályozta a villamost. A másik eset pedig a hatóság félrevezetése az állítólagos elrablásával kapcsolatban, amikor azt állította, hogy szalmabáláknál akarták felgyújtani Makónál.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Triplex kerékpártúra indul Makóról

A Makói Természetbarát Sportegyesület jövő hét szombaton (május 25.) rendezi meg a szokásos Triplex kerékpártúráját, Kübekházán és a hármashatáron át Óbébára, és Rábéra. A részvétel ingyenes, minden érdeklődőt várnak reggel, a Hagymaház előtt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink