Szabó Bálint még egy hónapig letartóztatásban marad

Az ügyészség indítványára marad még egy hónapig letartóztatásban a szegedi önkormányzati képviselő, jogász – értesült Szabadi Péter osztályvezető ügyész, helyettes szóvivőtől a szeged.hu.

Szabó Bálintot november 12-én tartóztatták le hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt. A korábbi letartóztatása március 12-ig élt, ezt hosszabították meg most április 12-ig. Szabónak meg kellett volna jelennie Budapesten a Budai Központi Kerületi Bíróságon (BKKB), bár odaért, de elkésett, ezt követően a rendőrök előállították.

Azóta letartóztatásban van, de a fentieken túl még két ügyben van eljárás ellene. Az egyik az, amikor a szegedi Anna-kúnál leparkolt keresztbe a koronavírus járvány alatt és akadályozta a villamost. A másik eset pedig a hatóság félrevezetése az állítólagos elrablásával kapcsolatban, amikor azt állította, hogy szalmabáláknál akarták felgyújtani Makónál.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább olvasom »