A Jobbik továbbra is határőrt követel a kerítés mellé

A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy a migrációs helyzet hosszú távon komoly kihívások elé fogja állítani hazánkat, ezért hosszú távú megoldásra van szükség. A kormány azonban erről nem gondoskodott, sőt átverte a magyar embereket – írja közleményében az ellenzéki párt.

Az évekkel ezelőtt elkezdődött migrációs folyamatok jelenleg is zajlanak, ráadásul miközben a Fidesz-kormány évekig azt hazudta, hogy nem kérnek a migránsokból, hogy megvédik a magyarok munkáját, előbb letelepedési kötvényekkel engedték hazánkba kétes kilétű emberek tízezreit, majd az embercsempészek szabadon engedésével, migránsmunkások százezreinek hazánkba telepítésével minden eddiginél súlyosabbá tették a helyzetet – fogalmazott a Jobbik-Konzervatívok.

A tét immáron a biztonságunk, a kultúránk megőrzése, honfitársaink munkahelyeinek megvédése és a rendőrökre nehezedő terhek csökkentése, akik így nagyobb erőket tudnának fordítani az egyre romló közbiztonság fenntartására

– jelentették ki.

A Jobbik-Konzervítívok azt írta: a határvédelem mára a túlélésünk szempontjából vált kulcskérdéssé, az önálló határőrség felállítása szükségesebb, mint valaha. Ezért felszólítják a kormányt, hogy dolgozza ki annak feltételeit, hogy sor kerüljön az önálló határőrség felállítására.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hétfőn Makóra jön Magyar Péter

Nem csak Makóra, hanem Csongrádra, Szentesre, Szegedre, Hódmezővásárhelyre és Mindszentre is ellátogat hétfőn a Tisza Párt EP-listavezetője. Magyar Péter a makói könyvtár előtti területen tart fórumot.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink