A ContiTech peres ügyei miatt támogatást ad a város a szakszervezetnek

A Makói Gumiipari Szakszervezet 2021-ben kötött együttműködést a makói önkormányzattal az elküldött dolgozók érdekeinek hatékony képviselete érdekében. A szakszervezet most újabb kérelemmel fordult a városhoz a ContiTech makói telephelyén évek óta fennálló konfliktusos helyzet rendezése érdekében.

A szakszervezet ismét 4 millió forintot kért, erről a holnapi testületi ülésen szavaznak. A város honlapjára feltöltött anyag szerint a szakszervezet arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy több ügyben bírósághoz fordultak és jelenleg több peres ügy is folyamatban van elküldött dolgozókkal összefüggésben.

A szakszervezet által indított munkaügyi perek költségeinek fedezése érdekében a Makói Gumiipari Szakszervezet számára az önkormányzat 4 millió forint, vissza nem térítendő támogatást biztosít, ha a holnap ülésen megszavazzák.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink