A Jobbik továbbra is határőrt követel a kerítés mellé

A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy a migrációs helyzet hosszú távon komoly kihívások elé fogja állítani hazánkat, ezért hosszú távú megoldásra van szükség. A kormány azonban erről nem gondoskodott, sőt átverte a magyar embereket – írja közleményében az ellenzéki párt.

Az évekkel ezelőtt elkezdődött migrációs folyamatok jelenleg is zajlanak, ráadásul miközben a Fidesz-kormány évekig azt hazudta, hogy nem kérnek a migránsokból, hogy megvédik a magyarok munkáját, előbb letelepedési kötvényekkel engedték hazánkba kétes kilétű emberek tízezreit, majd az embercsempészek szabadon engedésével, migránsmunkások százezreinek hazánkba telepítésével minden eddiginél súlyosabbá tették a helyzetet – fogalmazott a Jobbik-Konzervatívok.

A tét immáron a biztonságunk, a kultúránk megőrzése, honfitársaink munkahelyeinek megvédése és a rendőrökre nehezedő terhek csökkentése, akik így nagyobb erőket tudnának fordítani az egyre romló közbiztonság fenntartására

– jelentették ki.

A Jobbik-Konzervítívok azt írta: a határvédelem mára a túlélésünk szempontjából vált kulcskérdéssé, az önálló határőrség felállítása szükségesebb, mint valaha. Ezért felszólítják a kormányt, hogy dolgozza ki annak feltételeit, hogy sor kerüljön az önálló határőrség felállítására.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink