A 17 milliárd forintos vadászati kiállítás 655 millió forint bevételt hozott

Határidő előtt közzétette a 2021. évi beszámolóját a vadászati világkiállítás szervezéséért és lebonyolításáért felelős állami cég, az Egy a Természettel Kft, szúrta ki az mfor.hu.

Ebből kiderült, hogy 654,8 millió forintot hozott a konyhára a világkiállítás, amit 17 milliárd forintból rendeztek meg.

  • 239 millió forint folyt be a jegybevételekből,
  • 171,4 millió a szponzori bevételekből
  • 99,3 millió bérleti díjakból
  • 52,2 millió forint pedig újsághirdetés bevételeiből.

A cikkben megjegyzik az értékesítésből származó saját bevételeknél sokkal nagyobb mértékben kapott egyéb bevételt a társaság, egészen pontosan majdnem 17,6 milliárd forintot.

Az átlagos létszám a cégnél 47 fő volt, viszont a fluktuáció és a munkaerőigény meglehetősen változatosan alakult. Mint a kiegészítő mellékletben írják, a csúcsidőszak ebből a szempontból a június-szeptember volt, majd utána folyamatosan csökkenni kezdett a létszám. Mindenesetre még így is kimagasló átlagos havi bért kapunk a bérköltség alapján.

47 fővel számolva havonta kicsit több mint bruttó egymillió forint volt az átlagos bér a kft.-nél.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »