A 40 éves Leandro is játszott, 1-1 lett a Makó-Fradi II

Döntetlenre végzett a Makó FC a Ferencváros második számú csapata ellen.

Makó FC–FTC II 1-1 (0-1)
NB III, Közép-csoport, 35. forduló. Vezette: Maml Zoltán (Flinta, Zahorecz)

Makó: Bordás – Belanka, Tamaskó (Varga 50′), Dóra, Pantelis, Magyar (Rózsahegyi 60′), Széll, Major (Zámbori 60′), Rabecz (Juhász 70′), Sziklási (Pócs 60′), Nikic.
FTC II: Szécsi – Godányi (Szücs 77′), Könczey, Kaján, Csontos D., Leandro, Pajti, Pintér D., Mazzonetto (Vida 85′) , Vogyicska (Czékus 65′), Gera.

Gsz.: Juhász 80′, ill. Pintér 18′.
Sárga: Sziklási 35′, ill. Mazzonetto 9′, Vogyicska 17′, Czékus 66′, Szücs 83′, Kaján 92′.

Játszottunk már ennél jobban, de ekkora akarattal és szívvel talán még nem! Örülünk, hogy egy ilyen szép számú közönséget ki tudtunk – legalább ennyivel – szolgálni” – értékelt a makóiak oldalán Siha Zsolt vezetőedző.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Varga Ferenc: a hangsúlyt szeretném a parlament falain kívülre helyezni

Én inkább a parlamenten kívüli munkára koncentrálnék a jövőben, de természetesen megtartva azt a minimumot, ami a Ház falain belül szükséges. Tehát be fogok járni a bizottsági ülésekre is, és be fogok járni a parlamenti ülésekre is. De a hangsúlyt szeretném a parlament falain kívülre helyezni – fogalmazott az Alfahírnek Varga Ferenc, a Jobbik roma politikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

323 éve a néptelen és feldúlt Makó újra elkezdett benépesülni

A Szegedről visszavonuló törökök nagy pusztítást végeztek Csanád megyében, a Marostól északra. Ennek eredményeképpen 13 évig lakatlan pusztaság volt a terület, míg a Pozsonyi Kamara 1699. május 7-én négy esztendőre felmentette a Makóra visszatelepülőket mindennemű szolgálat és rendes és rendkívüli adó alól.

Tovább olvasom »