📺 A boldogság fontosságát hirdették a Szikszaisok

Flashmobot tartottak a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola óvodásai és tanulói hétfőn délelőtt az intézmény sportpályáján. A gyermekek a kézilabdapályán körbe állták a  Boldogság-logót és közben Bagdi Bella: Boldogság című dalát énekelték.

– 2017-ben csatlakoztunk a boldog óvoda, illetve boldog iskola programhoz. Fontos a boldogság megteremtése, a derűs életkedvhez való hozzáállás, a mai korban kiemelten, hiszen tudjuk mi folyik a világban és körülöttünk. Itt, a mai boldogság napon ezt egy flashmobbal továbbítjuk a külvilág felé, a tanulóinkon és a pedagógusokon keresztül – mondta a Makói Csípősnek Bertus-Barcza Csabáné.

Az igazgató hozzátette, nem csak ez az egy nap szól erről, a mindennapokban tíz tematikus terület köré csoportosítva zajlanak foglalkozások, illetve 1-1 tanóra. Ezek közé tartozik az apró örömök megélése, a jótettek feldolgozása és az ehhez való hozzáállást tanulják meg játékosan.

A ma délelőtti villámcsődületben nagyjából 115 óvodás és 240 iskolás vett részt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Rendvédelmi napot rendeztek a Kálvin Téri Református Általános Iskolában

A diákok és pedagógusok kedden először történelmi utazást tehettek a „Petőfi 200” Emlékév alkalmából az 1848/49-es szabadságharc Szegedi 3. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület jóvoltából, majd a hódmezővásárhelyi Kinizsi Pál 30. páncélozott Gyalogdandár Helyőrség Támogató Parancsnokság Komendáns Szakaszdíszelgő csoportjának fegyveres alaki bemutatóját tekinthették meg.

Tovább olvasom »