Ha lesz előválasztás Makón, a DK nem vesz benne részt

Mucsi Tamás kerek perec közölte, hogy Makón nem lesz előválasztás, ,,bármennyire is szeretné Márki-Zay„. Igaz, ettől a kijelentéstől előválasztás még lehet, legfeljebb a DK kimarad belőle.

Az önkormányzati képviselő arról írt oldalán, hogy az előválasztást a DK sosem tartotta alkalmasnak arra, hogy általánosan alkalmazni lehessen, mert ez kicsit sem hasonlít az amerikai előválasztási rendszerre, ,,sebezhető, mondhatni megtrollkodható.” Bár tavaly a társadalmi többség az előválasztás elfogadása felé tolta a pártjukat, ,,így tudva a hibákat és a veszélyeket, elfogadtuk az erre mutatkozó igényt.”

Mucsi bekezdéseken keresztül hosszasan ír Márki-Zay Péterről, végül azt állapította meg, hogy fideszes és a Fidesz trójai falova. Ebből következik szerinte, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom szövetségesei, az MSZP és a Jobbik Fidesz-kollaboránsok, ezért nem tartanak előválasztást velük.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink