A buli után elkötött egy lezárt kerékpárt

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy helybeli férfival szemben, aki egy lezárt kerékpárt vitt el a belvárosból.

A gyanúsított 2019. július 16-án 19 óra körül egy szórakozóhelyről indult haza. Útközben átsétált egy irodahelyiség nyitott udvarán, ahol felfigyelt egy lezárt kerékpárra. Eltávolította arról a lakatot, majd eltekert. A sértett csak órákkal később vette észre biciklije hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.  Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink