A Continental vezetője az egyik legnépszerűbb főnök

A nagy autóipari vállalatok vezetői láthatóan az átlagosnál népszerűbbek alkalmazottaik körében, legalábbis Németországban – írja autoszektor.hu az automobilwoche.de cikke alapján.

Herbert Diess a Volkswagen vezérigazgatója és Nikolai Setzer, a Continental vezetője jelenleg a legnépszerűbb cégfőnök. Ők vezetik azt a rangsort, amelyet a Glassdoor állásplatform hoz nyilvánosságra évente. A vállalatok alkalmazottai (1000 vagy több alkalmazott) névtelenül és önként benyújtott véleményei alapján határozzák meg a sorrendet. 

Oliver Blume (Porsche) a 4. és Dietmar Bichler (Bertrandt) az 5. helyen. Vagyis az autóipar négy vezetője tartozik a jelenlegi tíz legjobb közé a 2020 májusa és 2021 áprilisa közötti munkavállalói vélemények alapján.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább olvasom »