A DK is Szűcs Ildikó, civil jelöltet támogatja a szentesi-csongrádi körzetben

 A Jobbik és az LMP után a DK is bejelentette, hogy Szűcs Ildikót támogatja a szentesi-csongrádi választókörzetben – derül ki a 6600.hu cikkéből.

Dobrev Klára ezt Facebook oldalán is közölte, valamint csütörtöki, szentesi fórumán is elmondta. A DK szerint Szűcs Ildikó képes arra, hogy megszólítsa a jobboldali érzelmű ellenzéki szavazókat is, ez pedig kulcsfontosságú lehet a körzetben. Dobrev Klára úgy véli, egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben ebben a körzetben is győzni tudjanak, ezért őt támogatják az őszi ellenzéki előválasztáson.

Dobrev Klára szentesi fórumán egyébként ellentüntetők is megjelentek, erről szintén a 6600.hu számolt be. ,,Szentes nem kér a böszmékből” – ez a felirat volt olvasható a molinójukon. A fórum kezdete előtt igazoltatták őket a rendőrök, majd a helyükön maradhattak. Más módon nem zavarták a DK rendezvényét.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Elhunyt Csongrád megye korábbi rendőrkapitánya

Elhunyt dr. Lukács János György nyugállományú rendőr vezérőrnagy 2022. szeptember 21-én, Szegeden. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság egykori vezetője méltósággal viselt betegséget követően hunyt el 68 éves korában – írja a police.hu.

Tovább olvasom »