A DK is Szűcs Ildikó, civil jelöltet támogatja a szentesi-csongrádi körzetben

 A Jobbik és az LMP után a DK is bejelentette, hogy Szűcs Ildikót támogatja a szentesi-csongrádi választókörzetben – derül ki a 6600.hu cikkéből.

Dobrev Klára ezt Facebook oldalán is közölte, valamint csütörtöki, szentesi fórumán is elmondta. A DK szerint Szűcs Ildikó képes arra, hogy megszólítsa a jobboldali érzelmű ellenzéki szavazókat is, ez pedig kulcsfontosságú lehet a körzetben. Dobrev Klára úgy véli, egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben ebben a körzetben is győzni tudjanak, ezért őt támogatják az őszi ellenzéki előválasztáson.

Dobrev Klára szentesi fórumán egyébként ellentüntetők is megjelentek, erről szintén a 6600.hu számolt be. ,,Szentes nem kér a böszmékből” – ez a felirat volt olvasható a molinójukon. A fórum kezdete előtt igazoltatták őket a rendőrök, majd a helyükön maradhattak. Más módon nem zavarták a DK rendezvényét.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »