A Fidesz egy Gyurcsány ellenes petícióval akarja megállítani az ellenzéki összefogást

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy a pártja szeptember 1- jétől petíciót indít Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Ennek célja, hogy emlékeztesse az embereket, az ellenzéki összefogás jelöltjei ugyanazok, mint ,,akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot” – írja az MTI.

A frakcióvezető miután felsorolta a korábbi kormányok ballépéseit, arra jutott, hogy az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg. Ezért mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, valójában az  egykori miniszterelnök akar mögéjük bújva ismét hatalomra kerülni.

Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni”, hogy „ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot”, hatalomra kerüljenek

– tette hozzá Kocsis Máté.

A ,,brüsszelezés” sem maradhatott ki az érvelésből, így Kocsis kiemelte, hogy maga a brüsszeli elit is a baloldalt szeretné hatalomra juttatni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink