Németh Szilárd pisztollyal a kezében: ,,Csatlakozzatok a honvédséghez!”

Magyar fiatalok, csatlakozzatok a honvédséghez!” – írta Facebook-oldalán a honvédelmi miniszter helyettese.

A 444.hu által kiszúrt kép egyébként a kecskeméti repülőbázison készült, ahol a repülőnapokat tartották. A rendezvény Facebook-oldalán azonban sokan panaszkodtak, mert a rendezvény első napján kialakult forgalmi torlódás miatt hatalmas dugó volt. Az autóval érkezők órákon át araszoltak az előre megváltott, több ezer forintos jeggyel, hogy egyáltalán letehessék az autójukat a parkolóba. Már aki kivárta, mert voltak többen, akik visszafordultak.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter a héten jelentette be az InfoRádióban, hogy pluszpontokat kapnak a felsőoktatási felvételihez a jövőben azok a fiatalok, akik az egyetem előtt fél- vagy egy évet szolgálnak a honvédségnél. A kormány már döntött erről, hamarosan megjelenik a rendelet is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink