A Fidesz-kormány már az akciós termékeket is leveteti a polcról

A háztartások jövedelmének már így is 60 százalékát elviszi a legalapvetőbb megélhetés. Erre most mit csinál a magát családbarátnak hazudó Orbán-kormány? Még az akciós élelmiszerektől is meg kívánja fosztani a legszegényebbeket – hívja fel a Makói Csípősnek adott interjújában Olasz Lajos. (Kiemelt fotó: Dr. Lukács László György Faceboook oldala)

A Jobbik Makói Szervezetének elnöke elmondta, mikor máskor, mint a rég látott infláció és a soha nem látott áremelkedések kellős közepén döntött úgy a magát kereszténynek hazudó maffiakormány, hogy ideje megregulázni a „körön kívüli” nyugati élelmiszerláncokat. Mint arról beszámoltunk, a külföldi tulajdonú láncoknak a lejárathoz közeledő élelmiszereiket kell felajánlani az államnak.

Olasz Lajos szerint ez a felajánlás épp annyira önkéntes, mint az 40-es, 50-es évek beszolgáltatásai, csak itt az átlagembert nem közvetlenül sarcolják meg. Kifejtette: nem az élelmiszerláncokkal szúrnak ám ki elsősorban, hiszen nekik legfeljebb az adminisztrációs terheik növekednek, de azt – jobb híján – úgyis átterhelik majd a vásárlókra. Akik majd megisszák a különös hirtelenséggel átvert intézkedés levét, azok a kispénzű vásárlók lesznek.

,,A szociálisan érzéketlen kormány ugyanis láthatólag nem hajlandó tudomásul venni, hogy az átlagember és a nyugdíjas nem jó dolgában vadássza a lejáratközeli, épp ezért leértékelt élelmiszereket, hanem mert nem képes mást megfizetni. A cél az, hogy ne pazaroljuk az élelmiszert. Majd ők összeszedik, majd az állam kisebbfajta logisztikai bravúrt felmutatva szétosztja rászorultsági alapon. Persze nem lennénk meglepve, ha a választási kampányban látnánk viszont a lejárt szavatosságú száraztésztát.”

– jelentette ki az ellenzéki párt makói elnöke.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább olvasom »