A fidesz.ru oldalon megnézhetjük, Orbán hogyan szolgáltatta ki hazánkat az orosz érdekeknek

A Momentum a fidesz.ru oldalon gyűjtötte össze, hogy Orbán Viktor hogyan is szolgáltatta ki hazánkat az orosz érdekeknek az elmúlt 12 évben, kockára téve ezzel az ország biztonságát.

Annak érdekében, hogy a honlap minél több emberhez eljusson, több nagyvárosban is ,,kiegészítették” matricáikkal a magyar kormány plakátjait:

A Momentum szerint a magyar kormány legújabb, közpénz milliárdokból finanszírozott plakátjai azt állítják, hogy Orbán Viktor békét és biztonságot akar Magyarországnak – ez azonban, lássuk be, nem rajta múlik. A párt szerint Orbán az elmúlt 12 évben mindent megtett azért, hogy „a magyar egy háborús retorikában élő, Putyintól függő állam legyen”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »