A fideszes hírportál névtelen szerzője szerint ,,Mártély a csőd felé halad”, a polgármester szerint ez kacsa

,,Talán rémhír, álhír, fake news, esetleg hoax, de ha figyelembe veszem a szellemi műhely színvonalát és azon belől is a név nélkül született szösszenetet, akkor maradok a kacsánál” – kommentálta a Promenád cikkét Dr. Putz Anita, Mártély független polgármestere.

Az írás szerint Mártély két pályázatot is elbukott 140 millió forint értékben. ,,Fék nélkül szaladunk a szakadék felé, és nem igazán látszik a megoldás. A jelenlegi gazdasági helyzetben ezt nagyon súlyos probléma, Mártély lényegében a csőd szélén táncol” – állította egy névtelen forrás a Promenádnak.

Keresem a legmegfelelőbb kifejezést a politikai uborkaszezonban született promenádos cikkre, mely szerint Mártély fék nélkül száguld a szakadék felé, pénzügyi értelemben. Talán rémhír, álhír, fake news, esetleg hoax, de ha figyelembe veszem a szellemi műhely színvonalát és azon belől is a név nélkül született szösszenetet, akkor maradok a kacsánál. Az legalább nem szerepel a Btk-ban tényállásként

– írta közösségi oldalán a község polgármestere.

Dr. Putz Anita szerint ,,a kapitány nélküli fregatton az elszabadult hajóágyú vaktában pufogtat. A kampányban is megtette már a mór a kötelességét, nem is véletlen, hogy nem reagáltam az eddigi megkereséseikre.”

A cikk elbukott pályázatokkal riogat, de telefonon a Csongrád Megyei Önkormanyzat elnöke ma arról tájékoztatott, hogy még el sem bíráltak azokat. Lehet, hogy bennfentes információkkal rendelkezik a Promenad.hu, de az is lehet, hogy a koronavírus miatt lesz átcsoportosítás. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az önkormanyzat működését nem pályázatokra építi, nincs kapkodás, csak fegyelmezett munka es takarékos gazdálkodás

– fűzte hozzá a falu első embere.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább olvasom »