A Maros medrébe borult egy traktor Romániában

A Maros medrébe borult egy traktor Gyergyóalfaluban, az alája szorult sofőr pedig életét vesztette – adta hírül a szekelyhon.ro.

Péntek reggel holtan találták meg Gyergyóalfaluban a Maros medrébe borult traktor alá szorult sofőrt. A 23 éves áldozat halálnak körülményeit vizsgálja a rendőrség, valószínűleg csütörtök este következhetett be a szerencsétlenség. A helyszínre riasztották a gyergyószentmiklósi tűzoltókat is, hogy szabadítsák ki az áldozatot, illetve ott volt egy mentő és egy helyi önkéntes tűzoltósági egység is.

A Maros Marosfő közelében ered, ettől 23 kilométerre történt a baleset.

(szekelyhon.ro nyomán, fotó: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink