A fideszes hírportál szerint van két koronavírusos Hódmezővásárhelyen, csak ezt nem erősíti meg senki

Az algyői Fidesz egykori frakcióvezetője által működtetett promenad.hu szerint megvannak az első fertőzöttek Vásárhelyen.  Nem fogják elhinni, de a fideszes sajtótermék szerint természetesen a fertőzések oka a hódmezővásárhelyi városvezetés, akik nem hoztak szigorúbb döntéseket a húsvéti időszakra. Tegnap óta ezt az információt senki nem erősítette meg.

A kórház múlt héten hozott létre egy weboldalt, hogy ott mindig friss információkat tegyenek közzé, de a két fertőzöttről hétfő délig nem került fel semmi.

,,A járvánnyal kapcsolatos folyamatos tájékoztatás, és az aktuális információk minél könnyebb átadása érdekében elkészítettük a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ rendkívüli helyzetekre szolgáló új weboldalát. Oldalunkon minden friss információt, lakossági tájékoztatást, gyakran ismételt kérdést igyekszünk részletesen megoasztani Önökkel! Friss információink és aktuális elérhetőségeink folyamatosan kerülnek fel az oldalra az Önök érdekében.”

– írja a honlapon Dr. Kallai Árpád főigazgató.

A hódmezővásárhelyi operatív stáb sajtótájékoztatót tart ma, azaz április 14-én, 13 órakor.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

80 éve született Bujtor István Balázs Béla-díjas magyar színművész, filmrendező, forgatókönyvíró, producer.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább olvasom »