A fideszes makohirado.hu ,,leleplezte” a csanádpalotai közfoglalkoztatás szolgáltatásait

,,Közfoglalkoztatottak dolgoznak munkaidőben Csanádpalotán a polgármesterhez köthető magántanyán. A tét nem kicsi, ez akár hivatallal való visszaélés bűncselekménye is lehet”írta tegnap a magát független közéleti hírportálnak tartó, de fideszes csócsőként működő makohirado.hu. A csanádpalotai önkormányzat közlése szerint az oldalnak sikerült reklámoznia a közfoglalkoztatásban nyújtott szolgáltatásokat, amiket eddig is minden lakos igénybe vehetett.

A lap a következőket írta:

Most itt az újabb botrány, nem is kicsi! A napokban szerkesztőségünkhöz érkezett információk és egy képsorozat, amelyen az látszik, hogy több férfi egy Csanádpalota külterületén lévő tanyán dolgozik. Ez még nem is lenne annyira meglepő, ám információink szerint vannak köztük közfoglalkoztatottak is, a képek pedig napközben, a munkaidőben készültek.

Kiderítették, hogy az ingatlan Dr. Debreczeni István polgármester szüleinek a nevén van.

A fideszes ,,hírportál” annyira utánajárt a történetnek, hogy Csanádpalota honlapjának kezdőoldalán megtalálható a közfoglalkoztatásban előállított termékek, szolgáltatások díja.

A menüpontra rákattintva kiderül, hogy például a fűnyírás 1.800 forint óránként, a bozótirtás 20 Ft/m², a sövényvágás 6.200 forint óránként.

Csanádpalota Város Önkormányzata ismét köszönettel tartozik a Makó Híradónak. Ezúttal a közfoglalkoztatásban nyújtott szolgáltatásokat segítették reklámozni. A települési honlapon feltüntetett árak mellett ezek a szolgáltatások minden lakos számára igénybe vehetőek voltak eddig is, és továbbra is változatlanul azok lesznek. A jelenlegi helyzetben az ilyen feladatok elvégzése különösen fontos, nem beszélve arról, hogy a szolgáltatás bevételt is generál az önkormányzatnak, emiatt köszönjük az ingyen reklámot.

közölte hivatalos oldalán a csanádpalotai önkormányzat.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

402 éve született Zrínyi Miklós, gróf, horvát bán, Zala és Somogy vármegyék örökös főispánja, nagybirtokos főnemes, költő, hadvezér és politikus, hadtudós.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Ez áll az Európai Bizottság jogállamiságról szóló levelében

A 444.hu állítása szerint birtkokukba jutott a feltételességi mechanizmus elindításáról szóló levél, amelyben az Európai Bizottság (EB) 50 oldalon keresztül fejti ki, hogy a magyar államot pénzvesztéssel fenyegető eljárás több mint tíz éve megoldatlan problémák miatt indult, és hogy miért látják bizonyítottnak a pénzvesztést és a jogállamiság sérelmét Magyarországon.

Tovább olvasom »