A független polgármestert korábban a Fidesz is támogatta, most a Mi Hazánkat erősíti

Franka Tibor kerepesi polgármester a Mi Hazánk majálisi rendezvényén lépett fel. Az egykori újságíróról évek óta keringtek a hírek, hogy független polgármesterből Fidesz-támogató politikus lett. Kerepes városában több botrányos ügy is köthető a nemzeti radikális oldalon korábban népszerű Frankához. Csúszópénzekről és korrupciós ügyekről is lehetett hallani – közölte a zsurpubi.hu.

A portál egy olvasói levél alapján azt írja: 2006-ban a Népszabadságnak azt nyilatkozta Kovács Antal, a Fidesz akkori helyi elnöke, hogy pártja Franka Tibort támogatja az önkormányzati választásokon, de egyéb kérdésre nem kívánt válaszolni. Két évvel ezelőtt már Farkas Domonkos töltötte be a Fidesz helyi elnöki tisztségét, aki alelnökével együtt szívhez szóló levélben köszöntötte Frankát, aki addigra már 10 évet töltött a polgármesteri székben.

A fideszes helyi politikusok megköszönték levelükben „azt a fejlődést, amit ez a 10 év hozott” a városba, majd „a további gyümölcsöző együttműködés reményében” még egyszer gratuláltak Franka Tibornak és jó egészséget kívántak neki.

Franka immár a Mi Hazánk szekerét tolja. A párt támogatottsága az 1-2%-os tartományban mozog, messze a biztos brüsszeli állást jelentő 5%-tól.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink