A Google Maps szerint Orbán háza nyilvános WC

Felcsúton a milliárdos fejlesztéseknek köszönhetően épült már új stadion, kisvasút, létrejött akadémia, hamarosan pedig egy reptér is helyet kaphat a miniszterelnök ,,falujában„. Az igencsak vonzó turisztikai célpontnak számító 1688 főt számláló község beruházásai során azonban a nyilvános WC-k valamiért kimaradtak. Szerencsére egy névtelen személy, vagy talán maga Orbán Viktor gyorsan felismerte az égető problémát és orvosolta azt.

Ha Felcsút látványosságainak megcsodálása közben a 37 fokos hőségben legurítottunk néhány doboz sört, gyorsan azon kaphatjuk magunkat, hogy mosdó után imádkozunk. A Google Térképet segítségül hívva, a „Felcsút, Free public toilette” életmentő szavakat begépelve azt tapasztalhatjuk, hogy az egyetlen nyilvános WC a térségben a miniszterelnök otthona.

Bár nehezen tudjuk elképzelni, hogy Orbán Viktor szabadidejében felcsapott volna WC-s bácsinak, de vérbeli magyarként talán segít egy bajba jutott honfitársán, és ha már nincs más mentsvára, mert a természet egyre erőteljesebben szólítja, egy csöngetést megérhet a dolog, hátha az ország leggyönyörűbb rejtett mosdójához lesz szerencséje, aminek ablakából a Pancho Arénát csodálhatja meg. 

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink