A gyanúba került makóiak hús nélkül is a Fideszre szavaztak volna

Mint arról beszámoltunk, Makón szavazatvásárlás gyanúja merült fel, miután többen azt látták, hogy egyes személyeket autóval szállítanak a szavazókörökhöz, majd onnan egy Bethlen utcai telekre viszik őket, ahol a gyanú szerint húst osztottak nekik a szavazatukért cserébe.

Hvg visszament a helyszínre, ahol beszéltek az érintettekkel. Anya és fia teljes egyetértésben magyarázták, hogy nem szorulnak rá a húsra, de a krumplira sem, amivel máskor gyanúsítgatják őket, pontosan tudják, hogy kire számíthatnak.

,,A választás napján van egy kis mulatság, na és. Nem kell nekünk hús, anélkül is a Fideszre szavaztunk, akár csak négy évvel ezelőtt” 

– mondta az asszony.

,,Ne nézzen bennünket birkának senki, nem vagyunk buták, ahogy azt a Márki-Zay állítja rólunk”

– ezt is mondták a lap riporterének.

A kormánypártok melletti kiállást aztán leginkább a helyi ügyekkel indokolták: elmondták, hogy „tizenkét év könyörgés után lett köves út, már nem kell sárban bejárniuk”, valamint, hogy a helyi ellenzéki képviselő is csak kihasználja őket: kifizette az egyik család közműtartozását, és kiposztolta a Facebookra.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »