A gyanúba került makóiak hús nélkül is a Fideszre szavaztak volna

Mint arról beszámoltunk, Makón szavazatvásárlás gyanúja merült fel, miután többen azt látták, hogy egyes személyeket autóval szállítanak a szavazókörökhöz, majd onnan egy Bethlen utcai telekre viszik őket, ahol a gyanú szerint húst osztottak nekik a szavazatukért cserébe.

Hvg visszament a helyszínre, ahol beszéltek az érintettekkel. Anya és fia teljes egyetértésben magyarázták, hogy nem szorulnak rá a húsra, de a krumplira sem, amivel máskor gyanúsítgatják őket, pontosan tudják, hogy kire számíthatnak.

,,A választás napján van egy kis mulatság, na és. Nem kell nekünk hús, anélkül is a Fideszre szavaztunk, akár csak négy évvel ezelőtt” 

– mondta az asszony.

,,Ne nézzen bennünket birkának senki, nem vagyunk buták, ahogy azt a Márki-Zay állítja rólunk”

– ezt is mondták a lap riporterének.

A kormánypártok melletti kiállást aztán leginkább a helyi ügyekkel indokolták: elmondták, hogy „tizenkét év könyörgés után lett köves út, már nem kell sárban bejárniuk”, valamint, hogy a helyi ellenzéki képviselő is csak kihasználja őket: kifizette az egyik család közműtartozását, és kiposztolta a Facebookra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »