A Hagymafesztiválon is toborozták a határvadászokat

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai 2022. szeptember 10-én a Szeged International Airshow, a Nagyéri Sokadalom és a Makói Nemzetközi Hagymafesztivál helyszínein toboroztak – számolt be oldalán a Csongrád-Csanád megyei rendőrség.

Vasárnapi bejegyzésükben azt írták: a rendőrök tájékoztatást adtak a szerződéses határvadásznak jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásáról és a leendő szolgálati feladatokról. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A toborzók mellett a bűnmegelőzés és a balesetmegelőzés munkatársai is jelen voltak, kicsiknek és nagyoknak is hasznos tudnivalókkal készültek- tették hozzá.

Mint az ismert, az első határszakasz avatását eredetileg Szegeden tartották volna meg, lezárva szinte az egész belvárost. Végül Budapesten volt az ünnepség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Orbán titokzatos külföldi forrástól kérne 11 ezer milliárd forintnyi hitelt

,,A szükséges pénzügyi forrásokat az Európai Unió megígérte. Ha a brüsszeli bürokraták mégsem adják ide azt a pénzt, ami Magyarországnak jár, akkor más pénzügyi forrásokból szerezzük be a szükséges összeget. Az erről szóló tárgyalásokat az Európai Unióval és más nemzetközi partnereinkkel el is indítottuk” – Orbán Viktor ezekkel a mondatokkal zárta a parlamenti őszi ülésszak nyitó beszédének (talán) legfontosabb részét. 

Tovább »

A nap idézete

,,Munkásság az élet sója,
A romlástól mely megójja;
S csak az, aki nem hevert:
Várhat áldást és sikert.”

Tovább »

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink