A Hagymatikum átadása után a makói Fidesz már szórólapon állította, esély nincs rá, hogy nyereséges legyen a fürdő

A Makovecz Imre tervezte fürdőt 11 éve adták át, 9 hónappal a megnyitása után a helyi Fidesz már arról szórólapozott, a Hagymatikum veszteséges és esély nincs rá, hogy ez változzon.

A makói Fidesz annak idején még akadályozta a megépítését (erről itt írtunk tegnap), most viszont már dicsérik és ugyebár zajlik a hiányzó részek megépítése is.

A Hagymatikumot 2012. január 20-án avatták fel, októberben a Fidesz makói szervezete már szórólapot adott ki. Többek között azt írták, Buzás Péter hazudott a makóiaknak, hitelfelvételt szavaztatott meg, annak reményében, hogy a kockázatos beruházás megtérül és nyereséges lesz, ezáltal szerintük Buzás csődbe viszi Makót.

Úgy tűnik, az előző polgármester nem hazudott, a város nem ment csődbe és zajlik a fürdő bővítése is, már a fideszes városvezetés alatt.

Sokan biztos elfelejtettek már, de itt a 2012-es szórólap, emlékeztetőül:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább olvasom »

Elkészült a második informatikaterem rekonstrukciója is a Galambban

A földszinti rossz állapotban lévő géptermek új, méltó helyre kerültek. Az átalakításokkal az iskola földszintjét, – reményeik szerint szeptemberre, – teljes egészében a diákéletnek adhatják át, míg az első emeleten a közismereti, a második emeleten pedig a szakmai tárgyak oktatásához lettek adottak a feltételek – számolt be róla az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Tovább olvasom »