A héten 3 töltőállomás zárt be a hatósági ár miatt

A héten 3 töltőállomás már bezárt a hatósági ár miatt – írta a napi.hu a Holtankoljak.hu-ra hivatkozva. Ha a Brent olaj ára tovább emelkedik, illetve a kormány nem engedi el az árakat február 15. után, akkor a sor folytatódik – vélekednek.

Már pedig van mitől aggódni, hiszen több ok miatt is emelkedő pályára állt a Brent típusú olaj ára héten. A tőzsdei mozgások, majd egy kibertámadás az európai olajközpont ellen a hordónkénti árat átrepítette a 90 dolláros szinten, elemzők szerint ezek után nagyon gyorsan itt lehet a tartósan 100 dolláros olajár – írja a szakportál. 

Ez jelen helyzetben különösen a benzinkutakat érinti negatívan, hiszen a 480 forintos ársapka miatt a nagykereskedelmi árak emelkedését nem tudják lekövetni a kiskereskedelmi árakban.

A legutóbbi Kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter elismerte, az Orbán-kormány még nem foglalkozott a benzin-árstoppal, hiába közeledik annak határideje. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink