A héten két pert is nyert Rig Lajos a fideszes lapok ellen

Két fideszes lap ellen is pert nyert a Jobbik országgyűlési képviselője, Rig Lajos valótlan állítások miatt.

A Jobbik közleménye szerint 

„ha arról van szó, hogy hazudni kell, a Fidesz számára nem létezhet nyári szünet. Szájer József és Borkai Zsolt pártja most azt adta utasításba kézi vezérelt firkászainak, hogy egy olyan hazugságot futtassanak végig minden létező felületen, amiért csak az idén három jogerős ítélet marasztalta el őket. Így történt, hogy valamennyi, Mediaworks által kiadott megyei lap online felületén megjelent, hogy Rig Lajos, tapolcai jobbikos képviselő korábbi kampányát a DK, sőt maga Czeglédy Csaba finanszírozta.”

Mint írták, a nemzeti néppárt politikusa „már megszámolni sem tudja, ezért korábban hány pert nyert a kormánypropagandával szemben, így most csak arról tud beszámolni, hogy elsőfokú ítéletek alapján a Veszprémi Napló és a Fejér Megyei Hírlap nevű pártharsonák internetes kiadásai kötelesek a hazugságuk miatt helyreigazítást közölni és perköltséget fizetni neki.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »