Makóról jött az egyik legtöbb bejelentés viharkárok miatt

A kidőlt fák, leszakadt ágak okozzák a legtöbb gondot. (Fotó: archív.)

A megyei katasztrófavédelem délután fél 4-es közlése szerint már több mint ötven bejelentés érkezett a megyei műveletirányítási ügyeletre. A tűzoltók több helyszínen dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Forráskúton leszakadt egy elektromos vezeték és tüzet okozott. Sándorfalván, a Pusztaszeri utcában villanyvezetékre dőlt egy fa. Mindkét helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Mártélyról is több bejelentés érkezett villanyvezetékre dőlt fa miatt. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonulnak az esetekhez. Szegeden az Osztrovszky utcából, a Rigó utcából, a Gesztenye utcából és a Szív utcából is érkezett már bejelentés a kidőlt fák, a letört ágak és a leszakadt vezetékek miatt. A legtöbb bejelentés Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Kistelekről és Makóról érkezett. A megye tűzoltói dolgoznak a károk felszámolásán.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink