A hétvégén félszáz hátrányos helyzetű család karácsonyát tették feledhetetlenné

Az ország egyik meghatározó biztosítójának, az NN Biztosító Zrt-nek a munkatársai és Dél-Magyarország első bohócdoktor alapítványának, a Karitáció Alapítványnak az angyalai az elmúlt napokban több mint 50 családnál jártak és varázsoltak mosolyt kicsik és nagyok arcára még az ünnepek előtt a „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” program keretein belül – tájékoztatta oldalunkat a Karitáció Alapítvány.

A program szervezői szeretettel tolmácsolják azoknak a nehéz sorsú családokban élő gyermekeknek a köszönetét, akik a napokban kapták meg a várva várt karácsonyi ajándékaikat, a csokoládé adományokat és vásárlási utalványokat.

„Az ajándékokat egytől-egyig személyesen vittük ki és adtuk át a gyermekeknek, ennek köszönhetően leírhatatlan pillanatokat éltünk át együtt a családokkal: meghatódottság, örömkönnyek, nevetés és rengeteg hálás szó. Az elmúlt három nap ismét megerősítette bennünk az elhivatottságunkat és rávilágított arra, hogy mindennél nagyobb szükség van most az összefogásra. Talán hihetetlen, de 72 óra képes volt arra, hogy az idei év összes negatív élményét elfeledtesse velünk és feltöltse a teljes csapatunkat. Köszönjük mindenkinek a támogatást és Boldog Karácsonyt kívánunk!

– mondta el Masa Márton alapító.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink