A hétvégén már nem fogadta hőség a makói ételosztásra igyekvőket

Szombaton végre nem hőség fogadta vendégeinket és önkénteseinket, ez nagyban megkönnyítette munkánkat – számolt be róla a Makói Heti Betevő csapata.

A finom, jó illatú ebédet a közel 110 vendégük részére a Szent Gellért Borház munkatársai készítették el, ami fasírt volt zöldséges krumplival. Köszönik a kovászos uborkát is amit mellé tudtak tenni Pappné Schmidt Ilona és Hévízi Tibor önkéntes társaiknak köszönhetően.

Most nagyon kevés sütemény adomány érkezett, de ezért voltak adományozók: Molnár Gáborné, a Janek család, Erdeiné Klári. Kaptak még vendégeik zöldséget, tejet akik kértek, a gyerekek csokoládét, a nagycsaládosok gazdagabb zöldség-gyümölcs csomagot. A jó időre való tekintettel még most is üdítő szörpöt kaptak a szomjazók.

A következő ételosztás két hét múlva, szeptember 30-án tervezik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink