A hétvégi szél miatt huszonháromszor hívták a tűzoltókat a megyében

Szombaton Csongrád-Csanád vármegye területére is lecsapott a viharos erejű szél. Reggeltől egészen az esti órákig érkeztek a segélyhívások a szegedi főügyeletre. Összesen huszonhárom, a viharkárok eltávolításával kapcsolatos beavatkozást végeztek az egységek.

A vármegye szinte minden pontjáról érkeztek bejelentések. Legtöbb esetben a leszakadt faágak és a kidőlt fák akadályozták az autósok forgalmát. Az ágak parkoló autókat rongáltak meg, és veszélyeztették a gyalogosokat is. Ásotthalmon egy könnyűszerkezetes garázst kapott fel és sodort arrébb a szél. Szegeden épületre dőlt egy nagy méretű fa. Makón egy több méter magas fa az alatta futó villanyvezetékre dőlt. Hódmezővásárhelyen egy felújítás alatt álló középület tetejét rongálta meg az erős szél (Emlékpont).

A tűzoltói beavatkozások délután öt órakor fejeződtek be, személyi sérülésről nem érkezett hír a vármegyei főügyeletre.

(Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Már van olyan cég, amelyik olcsóbban kapja a gázt, mint a lakosság

A cégek már olcsóbban vehetnek gázt, mint a lakosság az átlagfogyasztás fölötti tarifa szerint – derül ki az MVM adataiból, az Átlátszó számításai szerint. Most azok kerülnek nehéz helyzetbe, akik korábban a további áremelkedéstől félve fix árú szerződést kötöttek a szolgáltatójukkal, a földgáz világpiaci ára ugyanis hónapok óta zuhan.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink