Mégsincs béke? A kiszombori polgármester támogatója Facebookon gyalázza az egyik képviselőt

Akinek néha a Makón élek nevű csoport színvonala és hangneme túl sok, az még nem találkozott a Kiszomboron élek csoporttal. A hétvégén Szirbik Imre egyik támogatója alázta Endrész Erzsébetet, a község díszpolgárát, önkormányzati képviselőt – a poszt egész hétvégén elérhető volt és még cikkünk írásakor is megtalálható.

A mocskolódó bejegyzésre egyik olvasónk hívta fel a figyelmet, ami a Kiszomboron élek nevű csoportban található. Moderáció nincs, péntek óta azt lehet olvasni, hogy ,,E. Erzsike néni” mások munkával megszerzett vagyonát és jótékonykodásra szánt pénzét osztogatja, mindezt egy iskolai kerítés megjavításával összekötve.

Fotó: Kiszomboron élek csoport

Sajnos, a kiszomboriak az elmúlt években hozzászokhattak, hogy elszabadulnak az indulatok a virtuális világban. Szegvári Ernőné lemondása után Szikszai Zsuzsanna, a makói József Attila Városi Könyvtár és Múzeum igazgatója ,,rosszindulatú, ostoba testületi tagok„-ról írt, míg Szegváriné támogatója kijelentette, ,,a három összeférhetetlen testületi tagokat likvidálni kell”.

Az időközi választás után voltak, akik továbbra is a közösségi médiában hergeltek. Szirbik Imre egyik támogatója aláírásgyűjtéssel elvette volna Endrész Erzsébet díszpolgári címét.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink