A hódmezővásárhelyi Fidesz most lett érzékeny a közpénzekre

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete közleményében azt írja: ,,elég a titkolózásból, a sunnyogásból és a törvénysértésből! Minden vásárhelyi polgárnak joga van tudni, mire költi a város az adóforintjait!”

Érdekes a felvetés, hiszen eddig nem zavarta őket, hogy

  • az előző önkormányzati vezetés pártaktivistákat fizetett,
  • igazolatlanul szórta a pénzt éttermi számlákra,
  • egész fideszes családok repülőjegyeit rendelte meg magáncélú utazásra,
  • Lázár János lézerblokkolós Audival közlekedett,
  • vadászkastély nő ki a semmiből, melynek rejtélyes tulajdonosi hálója van.

Itt van egyébként a teljes közlemény:

,,2018. február 25-én megszűnt a Polgármesteri Hivatal átláthatósága. Azóta a város honlapjára csak részben kerülnek fel a kötelezően nyilvános információk, szerződések.

Titokban tartják, a vásárhelyi adófizetők pénzén kik, és mennyiért dolgoznak a városnak, sőt, lassan eljutunk oda, hogy nemcsak a közérdekű információktól, de a Városháza épületéből is kizárják a vásárhelyieket. Elég a titkolózásból, a sunnyogásból és a törvénysértésből! Minden vásárhelyi polgárnak joga van tudni, mire költi a város az adóforintjait! Felszólítjuk Márki-Zay Pétert, hogy a törvényeknek megfelelően hozza nyilvánosságra az összes megbízási szerződést, hogy a vásárhelyiek megismerhessék, kiket és mennyi pénzért foglalkoztat a város!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Fokozatos lehűlés jön a héten

Fokozatosan hidegebb lesz a következő napokban, a hét közepén néhol mínusz 9 fok is lehet és nappal sem éri el az 5 fokot a csúcshőmérséklet. Többször várható köd, akár ónos szitálás. A csapadék jellemzően eső lehet, de hószállingózás is elképzelhető – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-nek eljuttatott, országos, középtávú előrejelzéséből.

Tovább »

A nap idézete

144 éve született Ady Endre, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hamarosan indul a tram-train próbaüzeme

A vasút-villamos a napokban sikeresen teljesítette a hatóság által előírt 50.000 km-es hibamentes tartampróbát. 2021. november 29-től utasforgalmi próbaüzemben elindul a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között – közölte a MÁV szombaton. Április 15-ig a tram-traint minden utas ingyenesen veheti igénybe.

Tovább olvasom »