A MUFC további határidőt kaphat a tartozás kifizetésére az öltözőkomplexummal kapcsolatban

20 millió forint visszafizetése nem történt meg 2018. december 31-ig, így az egyesület haladékot kaphat a várostól 2019. december 31-ig – erről a szerdai testületi ülésen szavaznak majd.

Ismert: a Maros-menti Utánpótlás Futball Club 2017. december 20-án kapta meg a határozatot, amely szerint a pályázatuk nyert, feltöltik a TAO keretüket. A kifizetések azonban december 10-20 között történnek meg, ezért az utánpótlás csapat nem tudott már feltölteni. Tavaly azt közölték, a tartozásunk összegét a 2017-18 évi megnyert, de még fel nem töltött TAO pályázatunk fedezi.

Az egyesület önkormányzatnak szóló kérelmében azt írja: ,,jelenleg még 20.089.000 forint hátralékunk van, mely összeg a létesítmény beruházás kezdetén az önerő egyharmadának átvállalásának a vonzata.” A megállapodás szerint

az egyharmad rész az egyesületnek a TAO-ból adható 12,5%-os különtámogatásokból jönne össze, de nem minden TAO-t adó cég tudott nekik adni.
Így most a visszafizetés határidejének módosítását kérték a testülettől, melyről holnap szavaznak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

144 éve született Ady Endre, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A hajrában győzött a Makó FC

Két csereként beszállt játékos góljaival, a 74. és a 92. percben szerzett találatokkal három ponttal tért haza Gerjenből a makói csapat. Tizennyolc lejátszott mérkőzés után a második helyen állnak az NB3 közép csoportjában.

Tovább olvasom »