A hódmezővásárhelyi vasútállomáson molesztált egy nőt, majd önkielégítésbe kezdett

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, akik tavaly szeptemberben a hódmezővásárhelyi vasútállomás peronján molesztált egy nőt, majd végzett önkielégítést előtte – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 7-én, dél körül látta meg a helyi vasútállomás peronjának egyik padján ülő nőt. A vádlott ezt követően a sértett mellé ült, beszélgetést kezdeményezett vele, megsimította a nő lábát, illetve dicsérő megjegyzéseket tett a sértett kinézetére és szexuális tartalmú vágyait is közölte. A nő zavarában nem tudott válaszolni, próbált a telefonjába mélyedni, majd miután észlelte, hogy a vádlott mellette a padon nadrágjába nyúlva önkielégítést végez, kiabálva megpróbálta elzavarni. A vádlott azonban erre sem hagyott fel magatartásával és a nemi szervét elővéve folytatta azt tovább.

A sértett ezt követően bemenekült a váróterembe, de miután látta, hogy a vádlott őt nézve továbbra is folytatja cselekményét, elmenekült az állomásról.

A járási ügyészség a vádlottat szeméremsértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A Jobbik benyújtotta az áfamentességet célzó javaslatát

A Jobbik frakciója a kora délutáni órákban jelezte, nem vesz részt Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatásán, ahelyett a drágulás megfékezését kívánják határozati javaslatukkal elérni. Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke bejelentette, beadták a javaslatot, miszerint legyenek áfamentesek az alapvető élelmiszerek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Magyarcsanádig jutottak a határsértők

A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség járőrei az osztrák rendőrökkel együttműködve 2022. május 16-án 8 óra 45 perckor egy csoportban 16 határsértőt tartóztattak fel Magyarcsanád külterületén – közölte a police.hu.

Tovább olvasom »