A hódmezővásárhelyi vasútállomáson molesztált egy nőt, majd önkielégítésbe kezdett

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, akik tavaly szeptemberben a hódmezővásárhelyi vasútállomás peronján molesztált egy nőt, majd végzett önkielégítést előtte – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 7-én, dél körül látta meg a helyi vasútállomás peronjának egyik padján ülő nőt. A vádlott ezt követően a sértett mellé ült, beszélgetést kezdeményezett vele, megsimította a nő lábát, illetve dicsérő megjegyzéseket tett a sértett kinézetére és szexuális tartalmú vágyait is közölte. A nő zavarában nem tudott válaszolni, próbált a telefonjába mélyedni, majd miután észlelte, hogy a vádlott mellette a padon nadrágjába nyúlva önkielégítést végez, kiabálva megpróbálta elzavarni. A vádlott azonban erre sem hagyott fel magatartásával és a nemi szervét elővéve folytatta azt tovább.

A sértett ezt követően bemenekült a váróterembe, de miután látta, hogy a vádlott őt nézve továbbra is folytatja cselekményét, elmenekült az állomásról.

A járási ügyészség a vádlottat szeméremsértés vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu, fotó: illusztráció)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink