A Jobbik azt szeretné, ha a kamarai tagdíjat idén eltörölnék a vállalkozóknak

A gazdasági válság egyre mélyül, azt láthatjuk, hogy ez minden egyes szektorba begyűrűzött. Az Orbán-kormányzat bár tesz gazdasági intézkedéseket, de olyan rendelkezés még nem született, amely minden vállalkozónak kedvezne – kezdte online sajtótájékoztatóját Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki emiatt nyújtott most be egy törvényjavaslatot, a kamarai hozzájárulás eltörlésével kapcsolatban.

Ezt minden évben, minden vállalkozónak ugyan akkora mértékben kell megfizetnie, összesen 9 milliárd forintról beszélünk, amely a gazdasági szereplőktől a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához kerül. De hogy pontosan mire azt nem tudni, ugyanis Parragh László az erre vonatkozó kérdéseket rendre kikerülte – emlékeztet rá a politikus.

A Jobbik azt szeretné, ha a kamarai tagdíjnak az idei évi befizetését eltörölné a kormány, hiszen

nem mehetünk el amellett, hogy a vállalkozói szektor fejlesztése és a vállalkozói szféra újraindítása elengedhetetlen a gazdasági válságból való kilábaláshoz.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink