A Jobbik továbbra is az óraátállítás eltörlését sürgeti

Még mindig az óráinkat állítgatjuk, pedig már rég nem kellene… Ugyanis miközben a magyar emberek számára is csupán fölösleges kényelmetlenséget, bosszúságot, problémát jelent az évi két alkalommal történő óraátállítás, addig az Orbán-kormány hallgat – írja közleményében a Jobbik.

A jobboldali ellenzéki párt közleménye szerint számtalan, a magyar emberek számára hátrányos kimenetelű és teljesen fölösleges konfliktus, illetve az ország nemzetközi megítélését csorbító kamuszabadságharc helyett ebben a témában például nyugodtan megszólalhatna a Fidesz az Európai Unióban.

,,A magyar kormány követelhette volna, hogy a portugál elnökség – eleget téve a korábbi uniós döntésnek – egységesen törölje el az óraátállítást az Európai Unióban. De nem! Sajnos a magyar kormánynak nem fontos a téma, ebből ugyanis nem lehet eurómilliárdokat ellopni.”

Jobbik mégis arra kéri a kormányt, hogy végre képviselje a magyar emberek érdekeit, és sürgesse meg az Unió soros elnökségét betöltő szlovén elnökséget, hogy minél hamarabb tűzze napirendre az uniós polgárok, így a magyar állampolgárok számára is igenis fontos kérdést.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink