Tíz órán belül, két, összesen 25 millió forintos autót füleltek le

A magyar rendőrök két körözött személygépkocsit foglaltak le Csongrád-Csanád megyében, összesen 25 millió forint értékben. Emellett megállapították, hogy az egyik jármű esetében nem a valódi papírokat adta át a sofőr, míg a másik autóban a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak.

A Kiszombor közúti határátkelőhelyen 2021. október 30-án 12 óra 30 perckor jelentkezett kilépésre egy német honosságú, Alfa Romeo 949 típusú személygépkocsi. A gépjárművet egy bolgár állampolgárságú férfi vezette. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autóhoz átadott hatósági engedély egy másik járműhöz tartozik, és az eredeti adatok alapján az autó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt az olasz hatóságok keresik. A 38 éves bolgár férfit a rendőrök előállították, ellene egyedi azonosító jellel visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen 22 órakor jelentkezett kilépésre egy svéd honosságú VOLVO XC60 típusú személygépjármű egy svéd sofőrrel és utassal. Az ellenőrzés megállapította, hogy a járművet a svéd hatóságok körözik. Emellett a rendőrök a jármű átvizsgálása során kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfi ellen kábítószer birtoklása gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a 10 millió és 15 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »