A Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet több százezer forint összdíjazással

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ha nagy leszek, bohócdoktor leszek!” címmel rendhagyó módon, immár 8. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát közel több százezer forint összdíjazással. A pályázat során a gyermekek lerajzolhatják magukat bohócdoktorként – tájékoztatta a Makói Csípőst az alapítvány.

Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő nevezőt értékes nyereményekkel fogják díjazni. Az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni, stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs. A pályázati anyagok feltöltési határideje: 2023. március 6. (hétfő) 24:00 óra, a pályázat eredményhirdetése: 2023. április 17. (hétfő).

A beküldött képek egyidőben felkerülnek a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Facebook oldalra (https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/), ahol kezdetét veszi egy verseny. A legtöbb lájkot begyűjtő alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

  1. kategória: 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)
  2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)

Az alábbi linkre kattintva – https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ – a Karitáció Alapítvány weboldalán lehet elvégezni a feltöltést és további információk is ott találhatóak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Számítógépekkel lepték meg a szegedi Pszichiátriai Klinikát a bohócdoktorok

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pszichiátriai Klinika hosszabb ideje együttműködik a Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktor támogató programjával. Ennek keretében az alapítvány a kórháztámogatást most a bohócdoktorok 4 laptoppal segítették, hogy a pszichiátriai betegek foglalkoztatása sokszínűbb lehessen – tájékoztatta a Makói Csípőst az alapítvány.

Tovább olvasom »

Havi 120 ezerért keres egyetemistákat a NAV

Gyakornoki programot indított, és akár havi 120 ezret is fizet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az egyetemistáknak – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből, amelyben úgy fogalmaznak, „a jelek szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal komolyan veszi a digitális átállást” és „akár havi 120 ezer forintban is reménykedhetnek” a hallgatók.

Tovább olvasom »