A Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet több százezer forint összdíjazással

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ha nagy leszek, bohócdoktor leszek!” címmel rendhagyó módon, immár 8. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát közel több százezer forint összdíjazással. A pályázat során a gyermekek lerajzolhatják magukat bohócdoktorként – tájékoztatta a Makói Csípőst az alapítvány.

Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő nevezőt értékes nyereményekkel fogják díjazni. Az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni, stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs. A pályázati anyagok feltöltési határideje: 2023. március 6. (hétfő) 24:00 óra, a pályázat eredményhirdetése: 2023. április 17. (hétfő).

A beküldött képek egyidőben felkerülnek a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Facebook oldalra (https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/), ahol kezdetét veszi egy verseny. A legtöbb lájkot begyűjtő alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

  1. kategória: 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)
  2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)

Az alábbi linkre kattintva – https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ – a Karitáció Alapítvány weboldalán lehet elvégezni a feltöltést és további információk is ott találhatóak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább »

A nap idézete

164 éve született Benedek Elek, magyar újságíró, író, országgyűlési képviselő, „a nagy mesemondó”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Nincs bőrgyógyászat a makói szakrendelőben

Jelenleg Hódmezővásárhelyen van bőrgyógyászati szakrendelés – ismerte el a szerdai testületi ülésen Nagy Jenő, a Hódmezővásárhelyi – Makói Egészségügyi Ellátó Központ makói intézményének mb. telephelyi igazgató főorvosa.

Tovább olvasom »

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »