A Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet több százezer forint összdíjazással

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapata „Ha nagy leszek, bohócdoktor leszek!” címmel rendhagyó módon, immár 8. alkalommal indítja útjára alkotói rajzpályázatát közel több százezer forint összdíjazással. A pályázat során a gyermekek lerajzolhatják magukat bohócdoktorként – tájékoztatta a Makói Csípőst az alapítvány.

Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő nevezőt értékes nyereményekkel fogják díjazni. Az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni, stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs. A pályázati anyagok feltöltési határideje: 2023. március 6. (hétfő) 24:00 óra, a pályázat eredményhirdetése: 2023. április 17. (hétfő).

A beküldött képek egyidőben felkerülnek a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorok Facebook oldalra (https://www.facebook.com/Bohocdoktorok/), ahol kezdetét veszi egy verseny. A legtöbb lájkot begyűjtő alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. A legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül.

  1. kategória: 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)
  2. kategória: 8-15 éves kor közötti (iskolás) – 100.000 Forint értékű vásárlási utalvány (elektronikai szakáruházba)

Az alábbi linkre kattintva – https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ – a Karitáció Alapítvány weboldalán lehet elvégezni a feltöltést és további információk is ott találhatóak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »