A Karitáció Angyalai több mint 150 gyermek álmát váltják valóra

A Karitáció Alapítvány csapata 2020-ban álmodott egy nagyot és Karitáció Angyalai néven egy új kampányt indított, amit idén harmadik alkalommal hívtak életre.

Már az adventi időszak előtt hetekkel számos levél, üzenet és telefon érkezett, melyben az Angyalokat keresték fel rászoruló családok. Éppen ezért hatalmas célt tűztek ki maguknak: szerették volna a kezdéshez képest megháromszorozni a mosolygós arcokat és 150 gyereket megajándékozni, ezzel közel 90 családnak könnyebbé tenni az ünnepeket. A „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” nevű program múlt hét hétfőn (december 5-én) indult és december 13-án, kedden reggel le is zárult, azaz mind a 150 gyermeknek lesz ajándéka a fa alatt.

A kampány sikeres lebonyolításában az idén is, mint ahogyan immár harmadik éve, hatalmas segítséget jelentett az NN Biztosító aktív részvétele.

,,Mindig öröm, ha egy ilyen programon keresztül hozzájárulhatunk a gyerekek és családok életéhez, de különösen igaz ez az ilyen sok bizonytalanságot hordozó időszakokban. Biztosítóként nekünk pont ilyenkor válik még fontosabbá a munkánk, amiben külön motivációt ad, hogy együtt 150 kisgyerek karácsonyát tehetjük most szebbé”

– mondta Martin Eszter, az NN Biztosító HR-vezetője.

Arra kérik azokat az embereket, akik adományozni szeretnének, hogy keressék fel a Karitáció Alapítvány weboldalát, melyet a www.karitacio.hu címen érnek el. Az oldalon megtalálható minden információ, hogy hogyan tudnak segíteni, legyen szó pénzügyi adományról, önkéntes munkáról vagy egyéb tárgyi eszközről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Görgei Artúr 1848–49-es honvédtábornok, hadügyminiszter, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc idején több alkalommal a honvédsereg fővezére.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »