A nap témája: Még egy-két hét, mire minden benzinkúthoz jut üzemanyag

Egy-két hónap, vagy ennél jóval hosszabb idő szükséges a hazai üzemanyag-ellátást teljes helyreállásához – mondta az Inforádiónak a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára.

Grád Ottó szerint már jelentősen enyhült a nyomás a benzinkutakon. Elmondása szerint december első hétvégéjén a pánikvásárlás miatt

,,nagyon közel állt ahhoz az üzemanyag-kiskereskedelmi szektor, hogy teljes mértékben bedőljön”.

Grád szerint ,,mind több és több azon töltőállomások száma, ahol újra lehet üzemanyagot vásárolni,” de biztos, hogy ,,még egy-két hét, amíg teljes mértékben megtörténik valamennyi töltőállomás feltöltése.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink